Welcome site exoderm.info

Meraba hocam...

0 oy
17 okundu
29, Nisan, 2015 Kilo Problemi kategorisinde Masal_34 (120 puan) tarafından  soruldu
Meraba hocam...Anneme kronik böbrek yetmezliği teşhisi kondu doktor tuzu keserek bol su içmesini önerdi 15 gün sonra kontrolümüz var bu değerlere göre bir beslenme tablosu önerebilir misiniz diyetisyene gidecek maddi gücüm yok yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaşı 52 Kilo 65 boy:160  Tansiyon ve şekeri yok ....

Kan üre azotu(Bun):53 referans değerleri:17-43

BUN:24,77 Referans değerleri:6-21

Kreatinin:1,89 Referans aralığı:0.50 0.90

Sodyum (Na)141 Referans değerleri:136-146

Potasyum:5,3 Referans değerler:3.5 - 5.1

Kilo problemimiz yok sadece diyetisyen seçeneği bulunmadığı için bu seçeneği kullanmak zorunda kaldım umarım uzmanı tarafından cevaplandırılır




Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


絶対 離婚したくない http:// hebidoshi84.blog.fc2.com
略奪愛 成功 www. hebidoshi84.blog.fc2.com
別れさせ屋 失敗 http://hebidoshi84.blog.fc2.com
...