Welcome site exoderm.info

Merhaba bnm pth değerim 3 hem geçen sene hipofiz ameliyatı geçirdim pth değerimin 3'e düşmesi normal mi?

0 oy
16 okundu
3, Eylül, 2015 Endokrin kategorisinde SenaSezer (230 puan) tarafından  soruldu
Merhaba bn Sena. Geçen sene hipofiz ameliyatı geçirdim kontrolümde pth değerim 3'e düşmüş bu normal mi? Hem 25 hidroksi vitamin 8'de. Bu değerlerin düşmesi nprmal mi ameliyattan snraa




Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


дженерик виагра

best-cooler.reviews
...