Welcome site exoderm.info

ESİM 38 YASINDA BAYAN PTH YUKSEKCIKTI NE YAPMALIYIZ

0 oy
22 okundu
17, Ekim, 2015 Endokrin kategorisinde GOKHAN ZOR (120 puan) tarafından  soruldu
GLUKOZ           85 ...74-106 NORM
URE                  17....16.6-48.5 NORM
URIK ASIT        3.9....2.4-5.7 NORM
KREATİNİN       0.59...NORMAL
KOLESTROL    258...0-200  YUKSEK
TRİGLİSERİD   108...0-200 NORMAL
HDL KOL           78....0-65  YUKSEK
LDL KOL           158...0-130 YUKSEK
AST            NORMAL
ALT           NORMAL
GGT          NORMAL
ALP           NORMAL
LDH           NORMAL
CK             NORMAL
AMİLAZ     NORMAL
LİPAZ        NORMAL
TOTAL PROTEİN          NORMAL
ALBUMİN                       NORMAL
CRP                               NORMAL
WBC                              NORMAL
 
 
CK-MB                           NORMAL
DİREKT BİLRUBİN         NORMAL
İNDİREK BİLRUBİN        NORMAL
KALSİYUM    9,3......8.6-10      NORMAL
FOSFOR       3.27.....2.5-4.5    NORMAL
MAGNEZYUM    2.1.....1.6-2.6  NORMAL
DEMİR     85                NORMAL
DEMİR BAGL       NORMAL
TOTAL DEM BAGL     NORMAL
SODYUM       NORMAL
POTASYUM    NORMAL
KLOR        NORMAL
SERBEST T3    NORMAL
SERBEST T4 NORMAL
TSH    1.84     NORMAL
VİT B12     NORMAL
 
 
RDW   NORMAL
NEU    NORMAL
LYM    NORMAL
EO      NORMAL
MON   NORMAL
BASO  NORMAL
NEU% normal
LYM%  NORMAL
EO%    NORMAL
MONO% NORMAL
NASO%   NORMAL
MPV       NORMAL
PCT        NORMAL
PDW  16.8.....9.8-16    YÜKSEK......
 
 
SEDİM 1 SAAT    NORMAL
RBC     5.15......3.6-5.15   YÜKSEK......
HGB     14.4......10.8-14.2   YÜKSEK
HCT      NORMAL
PLT       NORMAL
MCV     NORMAL
MCH     NORMAL
MCHC NORMAL
RDW    NORMAL
NEU#   NORMAL
LYM#   NORMAL
EO#     NORMAL
MON# NORMAL
BASO# NORMAL
 
 
ANTİ TPO   NORMAL
PTH  103.6.......15-56.9     YÜKSEK..........
FERRİTİN    NORMAL
ANTİ TG   NORMAL
 
HBA1C       4.9.........4-6      NORMAL
 




Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


...