Welcome site exoderm.info

hipohipo ve hormonlar

0 oy
26 okundu
4, Nisan, 2017 Endokrin kategorisinde ezgihat (180 puan) tarafından  soruldu

hipo hipo hastasıyım fakat hormonlarımın normal oldugu soyleniyor hipohip hastası değil miyim yoks?fsh2.67 lh 1.6 e2 13 folat düzeyi 9.4 prolaktın 3.41 siz nasıl değerlendirisnz sonuclarım nasıl?





1 cevap

0 oy
5, Nisan, 2017 Dr.Ali Hatay (223,300 puan) tarafından  cevaplandı
Merhabalar;

Öncelikle Geçmiş olsun;

Hem hipo hipo hastalığın olduğu söyleniyor hem hormonlar normal. Böyle bir şey olmaz.

Tahlil sonuçlarının normal değerlerini yazmadığınız için bir şey diyemeyeceğim.
Çünkü bu değerler her hastaneye, her laboratuara göre değişir. Aletlerin belirli standartları ve kalibreleri vardır.
Bu nedenle tahlil kağıtlarına hastada çıkan değerin yanına parantez içerisinde normal değerleri yazılır ki bu bizim aletin normali şudur denir.
Mesela sizin tahlil sonuçları bizim hastanenin tahlillerini tutmuyor.
Bu tahlilleri isteyen doktorunuzdan bilgi alın veya yazarken, tahlil kâğıdındaki normal değerleri de yazın.
 

 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

                                      
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Penis Boyu neden önemlidir?
Genelev Gerçeği
Varikosel ve tedavisi
Masturbasyon zararlı mıdır?
Erken Boşalma ve tedavisi:
Sertleşme Sorunu ve Tedavisi
Prostat iltihabı ve Tedavisi
Homoseksüellik ve Eşcinsellik
Porno ve zararları:
Böbrek Hastalıkları
Böbrek ve Oruç
Tıbbi Sünnet ve Faydası
İdrar Damlaması ve İstibra
Yukarıdaki konulara ulaşmak için alttaki linki kullanın
                

Diğer soru ve cevaplar için web sitemdeki linklere bakabilirsiniz.
                        
  
Teşekkürler
5, Nisan, 2017 ezgihat (180 puan) tarafından  yorumlandı
Mrb cevap verdiginiz icin tesekkur ederim referanslarini yazabilirim. E2 0-0.  Folikasit duzeyi 3.1-20  fsh 0-0. Lh. 0-0 prl 5.18- 26.53. bunlar yeni yaptrmstm iki hafta oncesinde bakilanda da   
Prl 14.8               referansi 5.18-26.53
Fsh 3.6.                 Folikuler faz3.03-8.08
                          Dongu ortasi pik 2.55-16.69.                   Lutealfaz 1.38-5.47
                               Menopoz sonrası 26.72-133.41
 LH 1.23.              Folik.faz. 1.80-11.78
 Progestan 0.1.     Folikfaz 0-0.3
 E2. 11                    folimfa 11-44
5, Nisan, 2017 ezgihat (180 puan) tarafından  yorumlandı
Fotograf atamadim hocam simdiden tekeardan teşekkür ederm

https://adulttorrent.org

http://pills24.com.ua
...