Welcome site exoderm.info

hasimoto ve antikor Anti TRO 1300

0 oy
36 okundu
14, Nisan, 2017 Endokrin kategorisinde monika (120 puan) tarafından  soruldu

Iyi gunler! 3 sene once Hasimoto sendromu buldular ANTI TRO 349 dur, fakat hormonlar normadadir. Doktor Eutirox 0.25 ilac verdi ve uzun sure ictim, fakat daha iyi hissetmedim. 3 gun once yeni tahlil yaptim ve bu defa antikoru Anti TPO [H] > 1300,0 U/mL  cikti.
Sadece antikor yuksek . hormonlar tekrar normaldir.
Ayrica Mon ve MCHC norm disinda. Detaylar asadaki:

MCHC [L] 32,92 g/dL 33 - 37

MON% [H] 10,5 % 3,4 - 9,5 

Glukoz 108 mg/dl 75 - 110

 Kolesterol 191 mg/dl 120 - 200

 HDL Kolesterol 58 mg/dl 40 - 60 

Trigliserid 99 mg/dl 65 - 165 

LDL kolesterol 113 mg/dl 70 - 130 

 Anti tiroglobulin antikor 50,8 U/mL 0 - 60 

TSH 3,88 uIU/mL 0,35 - 5,50

 Serbest T4 0,95 ng/dL 0,89 - 1,76 

Serbest T3 2,77 pg/mL 2,3 - 4,2 

Ferritin 90,3 ng/ml 10 - 291 

Anti TPO [H] > 1300,0 U/mL 0 - 60

 

Yasim 43. bayan. 1.68cm /64 kg.

Veren ilaclar sadece hormonlar duzeltiyorlar ve benimki de normal.


Antikoru indirmek icin ne yapmam gerekiyor? 
 


Simdiden tesekkur ederim!





Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


велосипед складной

еще по теме
...