Welcome site exoderm.info

4 aydır bitmeyen saç dökülmesi yaşıyorum

0 oy
9 okundu
11, Kasım, 2017 Dermatoloji kategorisinde vitaminsiz (120 puan) tarafından  soruldu
merhaba,

24 yaşında, kadınım. yaklaşık 4 aydır saçlarım aşırı şekilde dökülüyor. tahlil sonuçlarım ise şöyle:

DHEA-SO4 324.2 ug/dL 148 - 407

Estradiol (E2) 48.16 pg/mL
Faz Değerleri
Follikuler 12.5 - 166
Pik 85.5 - 498
Luteal 43.8 - 211
Menapoz<5.0 - 54.7

FSH 8.19 mIU/mL
Faz Değerleri
Follikuler 3.5 - 12.5
Ovulasyon 4.7 - 21.5
Luteal 1.7 - 7.7
Menapoz 25.8 - 134.8

LH (Luteinizan Hormon) 9.74 mIU/mL
Faz Değerleri
Follikuler 2.4 - 12.6
Ovulasyon 14.0 - 95.6
Luteal 1.0 - 11.4
Menapoz 7.7 - 58.5
Testosteron Total 0.284 ng/mL 0.084 - 0.481
Demir 151 ug/dl 33-193
tsh 2,3 uıu/ml 0,27-4,2
serbest t4 1,34 ng/dl 0,93-1,7
ferritin 55
25-hidroksi vit-d(total) 22,88 ng/ml
b12 360 pg/ml 180-900
çinko 9 umol/l 10,7-17,5

çinko hapına başladım 3 gündür kullanıyorum ancak bir azalma fark etmedim. sizce baktırmam gereken başka bir şey var mıdır? şimdiden teşekkürler...




Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


...