Welcome site exoderm.info

15 aylık bebek tsh tahlili

+1 oy
43 okundu
24, Ekim, 2014 Çocuk Endokrinoloji kategorisinde harun tarafından  1 soruldu
15 aylık erkek bebeğimiz var 12 aylık FT3-6,64 FT4-2,27 ve TSH-2,16 15 aylık FT3-7,96 FT4-2,50 ve TSH-5,68 eşim troid hastası ve hamilelik dahil etrox 50 lik günde sabah 1 adet kullanıyor ve günde 2 kez emziriyor bu sonuçlar normalmi yardımcı olursanız sevinirim




1 cevap

0 oy
24, Ekim, 2014 sevda gülses (15,710 puan) tarafından  cevaplandı
merhaba, tsh son değeriniz hafif yüksek. diğerleri normal. çocuk doktorunuza takibe gitmenizi ve aralıklı değerlerinizi ölçtürmenizi öneririm. geçmiş olsun.

болденон соло
...